Begrense gratisversjon av Kaspersky appen

Kaspersky Free er en begrenset gratisversjon av Kaspersky -appen. Ved å bruke gratisversjonen av appen får du beskyttelse av høy kvalitet supplert med avanserte funksjoner og et brukervennlig grensesnitt.

Vi anbefaler at du oppretter en gratis My Kaspersky-konto for bedre appadministrasjon og tilgang til enkelte funksjoner. Du kan opprette en My Kaspersky konto rett i Kaspersky appen ved å gå til Profil- fanen og trykke på Logg på i delen Logg på My Kaspersky. Du kan også opprette kontoen din på nettstedet My Kaspersky. Hvis du vil lære mer om My Kaspersky og dens funksjoner, kan du se denne delen om My Kaspersky .

Du trenger ikke fornye abonnementet ditt på gratisversjonen av appen. Dessuten kan du alltid bytte til et betalt abonnement uten å laste ned eller installere ekstra programvare. Finn ut hvordan du kan kjøpe et abonnement i denne artikkelen .

Hva er inkludert i gratisversjonen av Kaspersky -appen

Sikkerhet

Antivirus

Ved å bruke funksjonen Skann enhet kan du manuelt skanne enheten for trusler, adware og apper som inntrengere kan bruke for å skade enheten din eller utnytte dine personlige data. Du kan skanne hele filsystemet, bare installerte applikasjoner eller en valgt fil eller mappe. Med denne funksjonen kan du også laste ned oppdateringer av antivirusdatabasene som brukes til å oppdage trusler.

Du kan utføre følgende skanninger:

Anropsfilter

Du kan bruke Call Filter-funksjonen til å blokkere uønskede anrop fra spammere og mulige svindlere, og lage din egen avvisningsliste uten å forlate appen.

Sikker QR skanner

Secure QR Scanner sjekker lenker i QR-koder og strekkoder før du åpner dem. Bruk den til å bli advart om eventuelle skadelige lenker som kan skade enheten din.

Hvor er enheten min

Med funksjonen Where Is My Device kan du finne telefonen din i tilfelle den blir borte eller stjålet. Du kan bruke My Kaspersky-nettstedet til å finne enheten din, sende den kommandoer og til og med ta bilder av personen som bruker enheten din.

Mugshots kan ikke tas i Tyskland på grunn av lokale lover. Apparatet kan kun låses.

Nettverk

Usikret Wi-Fi-gjenkjenning

Hvis du kobler til et usikret Wi-Fi-nettverk, advarer denne funksjonen deg og ber deg slå på en sikker VPN-forbindelse for å beskytte dataene dine. Hvis Kaspersky VPN er tilgjengelig for deg, kan du også konfigurere den slik at den automatisk slår på sikker tilkobling.

Ytelse

Mine apper

Lar deg sjekke tillatelsene til apper og rydde opp i ubrukte apper.

Skanning etter svake innstillinger

Denne funksjonen kontrollerer enhetens operativsysteminnstillinger og gir deg råd om hvordan sikkerheten til enheten kan forbedres.

Personvern

Kontroller for datalekkasje (begrenset)

Med den begrensede versjonen av denne funksjonen kan du sjekke om kontoer som er knyttet til e-postadressen som er knyttet til My Kaspersky -kontoen din, har lekket informasjon til Internett eller mørkt web. Hvis det har oppstått en datalekkasje, får du informasjon om den mulige datoen for lekkasjen, nettstedet dataene lekket fra og kategorien av de lekke dataene. Kjøp et abonnement for å automatisk sjekke alle e-postadressene dine.

VPN til Kaspersky (begrenset)

I noen regioner er bruk av et VPN regulert av lokal lovgivning. For å lære mer, se denne artikkelen .

Når du bruker den begrensede gratisversjonen av Kaspersky VPN, kan du bruke en begrenset mengde sikker trafikk per dag. Den ubegrensede versjonen gir deg ubegrenset sikker trafikk og låser opp andre funksjoner som forbedrer den sikre tilkoblingen din.